Feci'nin Blogu

8 Haziran 2019 Cumartesi

Bir Ağrı'dır Yaşamak / Ön sözünden ...


Bir Ağrıdır Yaşamak. (ön sözünden bir bölüm)
            İşte hayat, bu sonsuz yolculukların ve sayısız karşılaşmaların iç içe geçmiş,  en kısasının  ve en uzunun  bile sonunda buluştuğu ve bütün bir sonsuzluğun içinde parçalanıp  ama hiç bir zaman yok olmadığı  muhteşem bir maceradır.Aslında her yaşanmışlık evrenin sonsuzluğunda  bir yerlerde  asılı olarak vardır. Evren bu yüzden büyüktür zaten.Tıka basa yaşanmışlık dolu ve sonsuz kadar büyük.
Elinizde tuttuğunuz bu  kitap  iç içe girmiş küçük küçük yolculukların öyküsü...Bu evrenin sonsuzluğunda diğerleri gibi 
parçalanacaklar  ama asla kaybolmayacaklar. Tıpkı geçmiş diğerleri ya da gelecek daha  henüz  yaşanmamış sayısız yolculuklar  gibi. Hep birbirlerinden etkilenerek, eklenerek veya eksilerek sonsuza kadar devam edip gidecek hiç yok olmamacasına...
Bu kurgulanmış öyküyü anlatmaya başlamadan önce kendi kişisel yolculuğumda yoluma çıktığına minnettar olduğum kişilerden birine hemen burada özellikle sırası gelmişken teşekkür etmek istiyorum.
      Reddedilmenin utancını hissetmemek için ismimi değiştirerek yolladığım ilk yazımı ve sonrasında artık gerçek ismimle yine de ürkerek yolladığım diğerlerini beni ismen, cismen hiç bir şekilde tanımadan yayımlayarak ve böylece yazma serüvenine iterek cesaretlendiren Radikal2 eski editörü Nilgün Toptaş'a... Nilgün Hanım iyi ki yoluma çıktınız ya da bilemiyorum  zaten oradaydınız.  Hayatıma kattığınız renkten dolayı size minnettarım.
                                                                                                Feride Cihan Göktan



1 yorum: